Energia inimii

Energia inimii

Chiar dacă nu am exersat prea mult ceea ce am citit în cartea Atingerea cuantică 2.0 – Noul Om – scrisă de Richard Gordon, Chris Duffield Ph. D si Vinckie Wickhorst Ph. D , m-am grăbit să vă scriu pentru că pe mine a reusit să mă convingă de eficacitatea metodei de vindecare descrisă şi, cu cât poate fi mai repede de folos cuiva, cu atât mai bine. Am citit mai multe cărţi de vindecare sau autovindecare, însă aceasta mi se pare cea mai uşoară, reuşită şi practică, încă de la primele pagini ale cărţii. Nu sunt sigură că voi relata perfect învăţăturile din întreaga carte, sunt foarte multe, însă voi încerca să vă scriu esenţialul care poate fi de ajutor.

În primul rând metoda de vindecare este denumită la fel ca şi titlul cărţii, Atingerea Cuantică 2.0 şi poate fi exersată de oricine, chiar şi de cei care nu cred, în sensul că oricum funcţionează. Este vorba de directionarea , transmiterea energiei inimii, mai precis iubirii prin focalizare şi intenţie asupra oricărei părţi a corpului sau asupra întregului corp care necesită o vindecare sau reducerea / eliminarea unei dureri.

Primul lucru care trebuie făcut este să ne intesificăm iubirea pe care o are orice om faţă de cineva sau faţă de un animal de companie. Important este să te gândeşti pe cine iubeşti cel mai mult şi să laşi această iubire să ajungă în pieptul tău, în zona plexului solar, unde o poţi simţi sub forma unei călduri sau chiar furnicături. Apoi, cel mai minunat lucru, după părerea mea, este ca o poţi direcţiona printr-o respiraţie mai profundă şi prin intenţia de a vindeca, către o persoană sau spre un animal bolnav. De asemenea, focalizarea cu ochii deschişi te ajută să rămâi atent la transmiterea energiei inimii, a iubirii, fără ca gândurile să “fugă” în alte direcţii.

Cartea este plină de noţiuni de anatomie, însă nu trebuie să cunoşti neaparat anatomie ca să transmiţi iubirea, spre exemplu, asupra creierului unei persoane. Iar dacă vrei să localizezi mai precis un organ sau un muşchi, poţi cauta pe internet să îţi faci o idee.

Vindecările pot apărea spontan, după mai mult timp sau chiar deloc dacă la baza unei afecţiuni sau dureri există anumite sentimente reprimate, resentimente. Se poate practica de la câteva secunde la câteva minute. Cu cât exersezi mai mult, cu atât mai bine. Iubirea poate fi transmisă oricui, mergând pe stradă chiar.

Se insistă asupra faptului că vindecarea nu o face cel ce emite iubirea, ci corpul persoanei care primeşte şi beneficiază de această iubire. De fapt, energia inimii intensifică procesul de vindecare, iar corpul deţine o inteligenţă proprie care ştie exact cum să vindece. Şi Universul este intelligent deoarece ne înţelege intenţiile şi binevoitor deoarece iubirea noastră pare să confere putere intenţiei noastre de a vindeca. Astfel incât, se poate spune că Atingerea Cuantica 2.0 operează prin intermediul inteligenţei corpului şi / sau a Universului.

Un lucru important este faptul ca această metodă nu pare capabilă decât de manifestarea intenţiilor pozitive, nu şi a celor negative.

Transmiterea energiei inimii poate fi focalizată cu intenţie şi asupra punctelor de acupunctura auriculare sau asupra punctelor reflexogene din tălpi sau palme. În timp ce citeam despre acestea, mi-am adus aminte de cartea “Codul vindecari”i despre care am scris aici şi cred că se poate aplica asupra celor patru canale energetice descriese în carte.

Ca să practicăm autovindecarea prin transmiterea energiei inimii putem să ne uităm într-o oglindă sau la o poză cu noi. Tot printr-o poză poţi ajuta la vindecarea unei persoane aflată la mii de kilometri distanţă.

Pictogramele ne sunt de folos când vrem să ne focalizăm intenţia de vindecare asupra a mai mult de o zona a corpulu (asupra mai multor probleme). Acestea se realizează după bunul plac, ce vă trece prin minte. Pot fi nişte linii, cercuri etc. pe hârtie, dar fiecare să ne fie clară, să reprezinte ceea ce ne dorim (prin intenţia noastră). În acest caz, energia inimii trebuie direcţionată către pictogramă. Putem realiza câte pictograme dorim.

Iată ce capacităţi spectaculoase poţi avea:

 • Capacitatea de a-ţi accelera procesul de vindecare şi de a reduce sau de a elimina durerea, fără atingere directă.
 • Capacitatea de a ajusta în mod vizibil postura altor oameni în numai cateva secunde, fara a-i atinge.
 • Capacitatea de a ajuta bebeluşii şi animalele, şi de a acţiona eficient în alte situaţii în care efectul placebo sau alte instrumente psihologice nu funcţionează.
 • Capacitatea de a lucra asupra organelor, sistemelor şi glandelor corpului fizic, rapid şi eficient, fără atingere directă.
 • Capacitatea de a direcţiona energia vindecătoare către orice punct asupra căruia îţi focalizezi intenţia şi atenţia.
 • Capacitatea de a vindeca eficient la distanţă, chiar dacă te despart câteva mii de kilometri de subiectul asupra căruia acţionezi.
 • Capacitatea de a lucra simultan cu mai multe probleme, chiar dacă nu poţi fi conştient de fiecare în parte (pictogramele).
 • Capacitatea de a lucre simultan cu mai mulţi oameni, chiar de ordinul sutelor sau miilor.
 • Capacitatea de a ajuta rapid şi profund oamenii să îşi schimbe convingerile de baza prin folosirea energiei vindecatoare (aici se lucreaza cu chakrele).
 • Capacitatea de a demonstra cu uşurinţă faptul că teoria cuntică este incompletă, căci conştiinţa influenţează materia.
 • Capacitatea de a lucra dincolo de limitele spaţio-temporale.
 • Capacitatea de a te vindeca pe tine însuţi în timp ce vindeci alţi oameni.
 • Capacitatea de a experimenta iubirea ca o forţă transformatoare reală.
 • Capacitatea de a lucra cu uşurinţă, cu o viteză şi o precizie fără precedent.
 • Capacitatea de a-ţi împărtăşi iubirea cu alţi oameni într-o manieră nouă şi transformatoare.

Atingerea Cuantica 2.0 lucrează cu intenţia manifestată la orice nivel de specialitate, de la întregul corp la cele mai mici detalii anatomice ale acestuia.

Focalizează-ţi intenţia, respiraţia şi energia inimii către un organ, cu intenţia de a elimina orice probleme fizice şi emoţionale asociate cu el.

Exemple:

 • Transmiterea energiei inimii către tiroidă poate ajuta corpul să se vindece singur şi să funcţioneze mai bine.
 • Transmiterea energiei iubirii către inima unei alte persoane declanşează procesul de vindecare, detensionează inima de stresul emoţional şi modifică simptomele asociate cu stresul.
 • Transmiterea de energie splinei reprezintă o modalitate ideală de a reechilibra acest organ, de a regenera sangele şi de a iîmbunătăţii sistemul imunitar.
 • Transmiterea energiei inimii către cele două cortexuri insulare laterale din creier cu intenţia de a-ţi pierde dorinta de a fuma, te poate vindeca de acest viciu, dar numai cu condţtia să îţi doreşti cu adevărat acest lucru, să fii hotărât.
 • Transmiterea energiei inimii către creier poate vindeca tulburarea bipolară, depresia, ameliorarea simptomelor autismului etc.
 • Merită să transmiteţi întotdeauna energia inimii către ficat, deoarece printre simptomele asociate cu ficatul se numără: nerăbdarea sau dacă problemele minore ţi se par un capăt de ţară, iritarea ochilor, vederea înceţoşată, durerile de cap, indispoziţia şi iritarea, mâncărimile, erupţiile cutanate, acneea, furunculele, oboseala, gândirea neclară, înţepenirea umărului drept, congestionarea nasului, sinusurilor şi pieptului, energia scăzută, reacţiile lente, stresul mental sau emoţional, insomnia, pofta de alcool, somnul fără odihnă şi bufeurile de căldură. E bine ca, după ce se transmite energia inimii asupra ficatului unei persoane, aceasta să bea un pahar cu apă pentru a o ajuta să elimine toxinele din sistemul său.

Şi cum Universul nu funcţionează, în opinia mea, fără Dumnezeu, e clar că toate intenţiile noastre sunt înţelese şi, înainte de toate, am putea să-I cerem Lui o picătură din nemărginita Sa iubire de oameni, căci iată:

 • “Dacă iubeşti pe Dumnezeu şi, din cauza Lui, pe oameni, atunci te sfinţeşti. Iubirea lui Dumnezeu te ridică deasupra ta, te creşte la mărimi sufleteşti nebănuite, pănă prinzi, între oameni fiind, asemănare dumnezeiască.
 • Iubirea n-are marginile omului, nici spaţiul, nici timpul; nu piere niciodată, e puternică, încât străbate dincolo de mormânt şi ajunge pe cel iubit; străpunge iadul care nu-i poate sta împotrivă şi străbate cerul.
 • Iubirea e însuşirea lui Dumnezeu prin care a creat lumea văzută şi nevăzută şi toată făptura care-L cunoaste de Tată e străbătută de iubire. Dacă am stărui cum trebuie în iubirea aceasta fara de margini, s-ar răsfrânge şi în noi obârşia noastră divină, chipul şi asemănarea fiilor cu Tatăl, am avea şi noi mulţime de însuşiri dumnezeieşti, prin har nu prin natură, în primul rând n-am fi aşa de mărginiţi într-o mulţime de privinţe. Iubirea e calea cea mai scurtă şi mai presus de orice cale, spre desăvârşire; printr-însa avem inlăuntrul nostru Împărăţia Cerurilor.” – din cartea “Vreau să schimb lacrimile voastre în bucurie – Antologie de cuvinte duhovniceşti ale Părintelui Arsenie Boca”.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *