Marile orașe sunt sufocate de mașini!

Marile orașe sunt sufocate de mașini!

Bucureștiul se plasează pe locul 6 pe glob în ceea ce privește aglomerația stradală. Statisticele spun că orice bucureștean pierde anual 10 zile din viață în traficul rutier. Trotineta electrică e unul dintre cele mai practice și convenabile mijloace de transport alternativ. În general, toate marile orașe sunt sufocate de mașini.

În ultimii ani, au crescut preferințele pentru articole sportive precum biciclete, triciclete, role, trotinete etc., acestea fiind mijloace de transport ideale, atât pentru plimbări în natură, cât şi ca accesorii ecologice şi moderne pentru deplasări, în locul mașinilor care au motoare cu ardere internă, poluante.

La magazinul Insportline există 11 modele de trotinete de diverse mărimi pentru adulți confecționate din materiale de înaltă calitate și cu un design modern.

O trotineta adulti prezintă multe avantaje. Ne facem mult mai ușor spațiu prin aglomerația din trafic, se manevrează uşor, unele modele prezentând şi opțiunea de a se plia.

Sunt recomandabile trotinetele pliabile Worker sau orice alt model clasic, care dispune de o platformă suficient de înaltă pentru a ne deplasa confortabil. De obicei, trotinetele pentru adulți au frână pe spate sau pe ghidon, dar modelele mai performante sunt prevăzute cu sisteme hidraulice de frânare, asemănătoare celor de bicicletă, de tip V-bracke, pe ambele roți.

În magazin există și 3 trotinete freestyle la prețuri accesibile. Trotinetele Freestyle oferă multă libertate de mişcare în oraş, fiind mult mai uşor de condus decât bicicletele. Unele modele se pliază rapid, astfel încât se pot depozita în locuri mici şi pot fi transportate cu ușurință.

Informații utile despre trotinetele electrice

– Viteza maximă – Majoritatea modelelor au o viteză maximă de 30 de km/oră. La orele de vârf, viteza medie în București e de doar 8 km/oră. Cu trotineta poți atinge o viteză mult mai mare, cu costuri mult mai mici.

– Timpul de încărcare și autonomia – În general, timpul de încărcare variază de la 2 la 5 ore, iar în cazul modelelor pentru copii și adolescenți poate fi și de 40 de minute. În ce privește autonomia, aceasta variază între 20 și 45 de kilometri.

– Se transportă ușor – Poate fi luată și în mijloacele de transport în comun! Multe dintre trotinetele electrice sunt pliabile și pot fi luate oriunde, chiar și la birou.

– Se poate folosi indiferent de condițiile meteo – Chiar dacă afară plouă sau ninge, poți utiliza trotineta electrică, având protecție la apă.

– Încărcarea bateriei – Se poate face la o priză obișnuită, de 220 V.

– Greutatea – Greutatea proprie depinde de dimensiuni și poate fi între 11 și 16,5 kg.

– Greutatea suportată – O trotinetă pentru adulți suportă 100-130 kg.

– Prețul – La magazinul Insportline, produsele de acest fel sunt mai ieftine cu 35% decât în mod obișnuit, prețurile pornind de la numai 250 de lei.

În tot cazul, nu uita să porți cască şi protecții! Pe www.insportline.ro se găsesc cele mai sigure trotinete pentru adulţi.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *