Rugăciunea TALISMAN

Rugăciunea TALISMAN

Deoarece, de când am scris aicitalisman o rugăciune din cărticica “Talisman” luată după cum v-am spus de la Mânăstirea Curtea de Argeș, am observat că se caută și rugăciunea TALISMAN și m-am gândit să o scriu pe blog. Menționez că pe vremea când eram copilă circula pe o foaie de hârtie această rugăciune și mi s-a întâmplat să mi se îndeplinească mai multe dorințe citind-o. De când mi-am luat cărticica “Talisman” de la Mânăstirea Curtea de Argeș de fiecare dată când aveam de susținut un examen o purtam în partea dreaptă într-un buzunar. Mi-a ajutat mult.

Se spune că este o rugăciune neacceptată de biserica ortodoxă. Însă, cum se face că tocmai la Mânăstirea Curtea de Argeș, așa o mare mânăstire, se comercializează fără nici o problemă? Dumnezeu cu mila lui! Doamne ajută!

TALISMAN:
Doamne Atotputernice, care ai suferit pentru mine și pentru păcatele mele vină-mi în ajutor.
Sfântă Cruce a lui Iisus Hristos îndepărtează de la mine orice armă tăioasă.
Sfântă Cruce a lui Iisus Hristos revarsă asupra mea tot binele.
Sfântă Cruce a lui Iisus Hristos fă să ajungem pe calea mântuirii.
Sfântă Cruce a lui Iisus Hristos fii întreaga mea nădejde.
Doamne Atotputernice, fă-mă să cred în Sfânta Cruce a lui Iisus Hristos Nazarineanul și ai grijă de mine.
Sfântă Cruce a lui Iisus Hristos fă ca Duhul rău să fugă de la mine, în vecii vecilor. Amin.
În cinstea sângelui neprețuit al lui Iisus Hristos, în cinstea încercării spre viața veșnică precum este adevărat că Iisus Hristos este născut în ziua de Crăciun și că a murit în vinerea mare. Amin.
Acela care va citi această rugăciune sau o va purta asupra sa nu va muri de moarte rea și nu va cădea în mâinile dușmanilor. El nu va fi învins în bătălie sau în ispitele vieții pământești. Când o femeie se află în durerile facerii și i se va citi această rugăciune va fi repede ușurată.
Noului născut i se va citi această rugăciune și acel copil va fi ferit de toate relele.
Acela care va purta această rugăciune asupra sa va fi ferit de epilepsie și dacă va vedea pe cineva căzut pradă acestei boli e de ajuns să atingă partea dreaptă a bolnavului ca acesta să se simtă bine.
Acela care va scrie pentru el sau pentru altul această rugăciune îl va binecuvânta Dumnezeu, iar acela care o va disprețui va fi pedepsit. Când această rugăciune va fi adusă în altă casă, acea casă va fi ferită de fulgere, de bombe și de alte primejdii, casa aceea nu va putea fi distrusă de dușmani și nici descuiată.
Acela care în fiecare zi va citi această rugăciune va fi prevenit printr-un semn dumnezeiesc înainte de moarte.
Această rugăciune trebuie citită în Numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.
Dumnezeu a trimis pe pământ această scrisoare atât de puternică în fața dușmanilor și are putere așa de mare și influență pentru cel care o poartă și pentru cei care o aud citind, fiind valabilă puterea ei 20 de zile. Nu ți se poate întâmpla nimic rău, ești ferit de incendii, de înec, de vrăjitorie și de toate relele. Când o femeie nu poate naște, dacă i se pune această rugăciune pe cap, făcând de trei ori semnul Sfintei Cruci și rostind Tatăl nostru ea va putea fi repede ușurată.
Acel cineva care va purta această rugăciune asupra sa în permanență va învinge asupra dușmanilor săi.
El începe cu Sfânta Cruce din zi și din noapte. Crucea lui Iisus Hristos să mă apere împotriva dușmanilor și răutăților.
Ferește-mă Iisuse Hristoase prin puterea ta, prin vărsarea sângelui care cred în El. Ferește-mă de dușmanii nevăzuți care vor nimicirea mea.
Acest lucru nu se va întâmpla că acest talisman a fost scris de Iisus Hristos și de Sfânta Marie și puterea lui este mare.
Acela care aude această înscriere sau i se va da pentru cinstire să fie scrisă cu litere de aur în vecii vecilor. Amin.
Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu și Sfânta Treime, poruncește ca puterea acestui Talisman să o aibă numai acela care respectă zilele de lucru, de odihnă, pentru aceasta s-au dat 6 zile lucrătoare și a 7-a zi va fi duminica și va fi zi de repaus și de rugă. Pentru ca să se știe că “Eu, Dumnezeu sunt născut din Fecioara Maria într-o noapte sfântă , iar eu i-am scris cu mâna mea proprie această rugăciune sfântă, iar pentru cei răi care nu respectă cele 10 porunci vor fi blestemați cu ciumă, cu foamete, cu război, iar pentru cei puțin răi voi face în așa fel încât să existe întotdeauna un stăpân, unul peste celalalt și va fi pedepsit cu tunete și fulgere.
Poruncește totdeauna să se meargă la biserică în mod regulat. Să-i recunoască greșelile înainte de spovedanie. Nu se va blestema sau înjura, e greșit.
Să nu vă fie rușine de sarcină și să nu vă ascundeți de semenii voștri. Cel care are păcate cât nisipul mării și stelele cerului va fi iertat de ele având acest Talisman asupra sa, iar cel care nu crede în el să fie pedepsit în vecii vecilor. Amin.
Eu sunt Iisus Hristos care port în rănile mele putere de rezistență în durerile și deșertăciunile lumești. Să stea liniștit cum stă.
Acel ce se roagă așa cum am stat Eu, Iisus Hristos, în Iordan pentru reculegere în Numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.
Cine va purta binecuvântarea asupra sa și împotriva dușmanilor săi nu va afurisi cu sufletul împăcat, dacă o va face va suferi de nenorociri catastrofale. Nu va avea frică de nimic în fața gloanțelor unui criminal, pe rând sau pe moment va putea învinge în fața tuturor necazurilor și va scăpa de orice împrejurare rea. În cazul unui atac direct cu pistoale sau poate de gloanțe ele nu vor acționa și nu vor avea putere să nimicească pe nimeni dintre cei care au Talismanul, sau care l-au cinstit conform poruncii lui Iisus Hristos. Ar putea sta nemișcați toți dușmanii vizibili și invizibili prin botezul lui Iisus Hristos care s-a scăldat în apele Iordanului.
Vor sta nemișcați dușmanii văzuți și nevăzuți prin Firea lui Iisus Hristos.
Vor sta nemișcați și nevăzuți prin Sfinții Martiri. În Numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.
Cei care nu vor crede în acest Talisman sau pun la îndoială valabilitatea lui și adevărata lui credință, vor fi pedepsiți, rugăciunea Mântuitorului Iisus Hristos este puternică în fața tuturor necazurilor vieții noastre pământene.
Cel ce poartă acest Talisman va fi ferit de rele accidente, nedreptăți de judecată și nu va putea fi lovit de gloanțe nici de altceva.
Credem prin adevărul acesta spus de Fiul lui Dumnezeu, al Sfântului Gavril și al Sfântului Mihail și al Sfintei Treimi.

Comments

comments

One Response »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *