Codul vindecării – Alexander Loyd cu Ben Johnson

Codul vindecării – Alexander Loyd cu Ben Johnson

Codul vindecării de Alexander Loyd cu Ben Johnson este o carte care mi-a atras atenția în primul rând din descrierea făcută chiar pe coperta sa. Încep cu autorii:
ALEXANDEcoperta codul vindecariiR LOYD deține doctorate în psihologie și medicină naturistă. Cei 12 ani de căutare a unui tratament pentru depresia soției sale au dus la descoperirea sistemului Codul vindecării în 2001. De atunci, cabinetul său particular a devenit unul dintre cele mai mari de acest fel din lume, în condițiile în care mii de clienți din 50 de state americane și peste 140 de tări folosesc Codul vindecării pentru a vindeca, practic, orice problema fizică, emoțională, de succes sau relațională.
BEN JOHNSON medic, specialist în orteopatie și medicină naturistă, este fost director al Clinicii de recuperare imunologică din Atlanta, Georgia. După ce s-a tratat, in 2004, de boala Lou Gehring cu ajutorul Codului vindecării, el a ținut prelegeri în toată lumea despre felul în care acționează acesta. Este singurul medic care a apărut în bine cunoscuta carte și în filmul pe DVD The Secret.
Testele doctorului Alexander Loyd au arătat că există un “cod universal al vindecării” care poate ajuta la vindecarea celor mai multe probleme pentru cei mai mulți oameni.
Puteți descoperii formula revoluționară care vindecă problemele despre care știați….. și chiar și pe cele despre care nu stiați.

Conform celor citite în carte “stresul este sursa relelor din viața noastră.Codul vindecării lucrează prin eliminarea stresului la sursă. Cercetarile de la Institutul HeartMath din California arată că, dacă eliminăm stresul, chiar și genele se vindecă de multe ori. S-a identificat o resursă internă de vindecare atât de puternică, încât are efect vindecător și asupra ADN-ului.

Descoperirea Codurilor vindecării reprezintă, de fapt, descoperirea celor patru centri de vindecare din organism, care corespund centrilor principali de control din fiecare celulă a corpului.:

Rădăcina nasului – Glanda pituitară (denumită adesea glanda endocrină conducătoare, pentru că ea controlează procesele endocrine majore) și glanda pineală.

Tâmplele – Funcționarea superioară a emisferelor cerebrale stângă și dreaptă și hipotalamusul.

Maxilarul – Zona cerebrală reactivă emoțională, care cuprinde amigdala și hipotalamusul, plus coloana vertebrala și sistemul nervos central.

Mărul lui Adam – Coloana vertebrală și sistemul nervos central, plus tidoida.

Cu alte cuvinte, veți descoperii centrii de control pentru fiecare sistem, organ și celulă din corp. Energia vindecătoare din acești centri curge prin ele toate.

În carte sunt descrise aşa numitele 7 secrete ale vieţii, sănătăţii şi prosperităţii. Iată 4 dintre ele:

1. Stresul este cauza bolii şi stării de rău.

2. Totul este energie.

3.  Problemele sufleteşti controlează sănătatea.

4. Toate amintirile sunt energie stocată şi readusă în memorie sub formă de imagini, din care 90% sunt inconştiente.

Acum, să vă spun că, deşi am citit cartea, n-am descoperit în ea “reţeta universală” scrisă exact, însă, plecând de la regulile şi principiile descrise în carte, mi-am realizat singură Codul vindecării. Şi am să vă explic de ce. În primul rând ni se spune în carte că trebuie să ne gandim la problemele noastre, la amintirile care ar putea fi cauza stresului nostru (cum ar fi spre exemplu incapacitatea nostra de a ierta pe cineva), deci să le identificăm. Sincer, eu nu prea pot, aşa că mă gândesc la sănătatea mea în general sau trec direct la urmatoarea etapă, care reprezintă o rugăciune. Trebuie să vă spun că am modificat rugaciunea, după modul meu ortodox de a mă ruga. Astfel, la început zic rugăciunile începătoare care se găsesc în cărticelele ortodoxe cu acatiste: rugăciunea către Duhul Sfânt şi Tatăl nostru. Urmează rugăciunea pe care eu am modificat-o, după cum urmează:

Dumnezeule Tată, Dumnezeule Fiule, Dumnezeule Duhule Sfinte – Treime Sfântă în 3 ipostasuri, Dumnezeu Adevărat, rogu-Te, vindecă-mi Tu toate imaginile negative, toate convingerile nesănătoase, toate amintirile celurare distructive ştiute şi neştiute şi toate problemele mele fizice ştiute şi neştiute, după Mare Mila Ta şi după mulţimea îndurărilor tale, şterge toate fărădelegile mele şi mă umple, Doamne, de Lumina, Viaţa şi Iubirea de Dumnezeu. Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh,  Amin.

Iar acum ar urma: “Faceti Codul vindecarii!”.  Vă prezint în imagini ce trebuie să faceţi repetând o Declaraţie de concentrare asupra adevărului, pentru fiecare centru de vindecare din organism, care nu se regăseşte în carte ci se face o trimitere la un anumit site, unde se găsesc într-adevar anumite exemple, unele bazate pe Biblie, după cum se mentionează acolo. Iată că m-am găsit în situaţia că nu ştiam care este Codul care tratează toate problemele. Asa că, după mai mult timp şi după cele citite în carte, mi-am formulat singură o declaraţie bazată pe credinţa mea şi pe Noul Testament:

Iisus Hristos este Calea, Adevărul, Viaţa. El este doctorul sufletului şi al trupului meu. Este Izvorul tuturor bunătăţilor mele: sănătate, pace, dragoste, credinţă, puterea de-a ierta, smerenie, înţelepciune, voinţă, prosperitate şi toate celelalte. Căci cel ce crede în Iisus Hristos nu va gusta moartea. Şi chiar de va muri, va trăi. Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

După cum spuneam, imaginile ce urmează arată cum trebuie să faceţi Codul vindecării, repetând o Declaraţie de concentrare asupra adevărului. Ordinea trebuie păstrată. E bine să se facă de trei ori pe zi şi să nu se sara nicio zi. Trebuie să vă gândiţi la partea pozitivă, nu la partea negativă a problemelor. Adică să se contracareze imaginile negative cu cele pozitive. Personal, după ce am început să fac toate acestea, cu diverse modificări ale declaraţiei până am ajuns la cea de mai sus, am răcit de doua ori foarte rău şi am făcut şi otită din cauza primei răceli. Şi meţionez că după prima răceală m-am oprit din practicarea Codului vindecării. Am reluat mai târziu şi am racit iar. Şi încă ceva important: eu nu am fost perseverenta cu acest Cod, am mai sărit câte o zi şi n-am făcut decât o dată. Dar iată ce scrie în carte: Reacţiile de disconfort la obţinerea vindecării pot apărea într-o proporţie de 1:10. Este un fenomen bine cunoscut în medicină sub numele de reacţie Herxheimer. Spunem că este o reacţie de vindecare deoarece este dovada faptului că vă însănătoşiţi. Toxinele din organism şi emoţiile negative caută o cale de a ieşi din sistem. Ceea ce simţiţi nu este o problemă – simţiţi cum se vindecă problema! Cele mai frecvente reacţii la vindecare sunt durerile de cap, oboseala şi o accentuare a senzaţiilor cauzate de problema în curs de vindecare. Reacţiile la vindecare sunt naturale. Suntem tentaţi să ne gândim la gripă, răceală, frisoane, roşu în gât, dar acestea nu sunt ceea ce par, ci reacţii de vindecare a sistemului imunitar şi a organismului, care încearcă să elimine virusurile ce îl ameninţă. Reacţia la vindecare este dovada că faceţi progrese! Ea dispare la terminarea procesului de curăţare.
Iar faptul că sunt fumătoare este din start un mare dezavantaj. Ferice de cei ce nu fumează!

1

2

3

4

Pentru poziţiile 1, 3 şi 4 se alege una din cele două poziţii prezentate, după cum vă este mai comod.

De ceva vreme am ales să spun la sfârşit şi rugăciunea către Maica Domnului pe care v-am scris-o aici.

P.S. Acest “Cod al vindecării” descris de mine, aşa cum am ales eu să-l practic, după cartea menţionată, nu trebuie să înlocuiască un tratament medicamentos prescris de medicul curant. V-am prezentat cartea şi Codul vindecării după cum am considerat de cuviinţă şi dupa cum îl fac eu acum. Cartea cuprinde multe răspunsuri la fel de fel de întrebări care ni le-am putea pune şi un Detector de probleme sufleteşti, singurul test care identifică problemele de bază printr-un raport personalizat şi succint.

Pentru download, click aici!
Codul-Vindecarii-de-Alex-Loyd

Comments

comments

One Response »

  1. Pingback: Energia inimii - Grăuntele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *