Din experiență, către abundență

Din experiență, către abundență

Recunosc de la început că nu v-am mai scris demult așa cum obișnuiam, adică citind câte ceva, experimentând personal și relatându-vă povestea sau opinia mea. Astăzi aș avea ceva de zis despre cartea cu numele “Cartea Abundentei” scrisă de John Randolph Price. Deși, sincer, nu mă asteptam, dar îmi doream, s-au văzut rezultate în 40 de zile în privința sporului în casă, așa cum promite autorul. Mai exact, există un “program” de 40 de zile care te ajută să obții prosperitate și abundență personală sau în familie. Sunt expuse spre citire zilnică pentru 40 de zile, 10 afirmații, astfel încât acestea vor fi citite de 4 ori în această perioadă. Există o problemă dacă o pot numi așa, anume, dacă se omite o zi, trebuie reluat din prima zi. Nu vă explic prea multe pentru că am un link, care vă arată cartea .jpg, AICI
Ceea ce vreau să spun din experiența mea este că s-au întâmplat lucruri noi care au mărit venitul familiei mele, adică nu numai venitul meu personal a crescut printr-o anume împrejurare, dar și sotul meu a avut posibilitatea să câștige ceva bănuți în plus, contra unui serviciu oferit cuiva. Ca si concluzie, merită să încercați, aceasta este părerea mea și am vrut să v-o împărtășesc.
Cu toate că v-am dat acel link către carte, eu voi scrie și în acest articol programul celor 40 de zile pentru obținerea prosperității și abundenței, deoarece vreau să îl avem cu toții și pe site-ul meu.
Toate amănuntele le gasiți însă pe site-ul al cărui link vi l-am recomandat mai sus.

Pe scurt, însă, vă pot spune și eu că în prima zi se începe cu o afirmație pe care trebuie s-o scrieți personal undeva -exemplu: jurnal- , iar cele 10 afirmații se citesc dimineața sau seara, la alegere, și se impune să meditați măcar 15 minute și să notați ceea ce concluzionați sau ce vă trece prin minte. Recunosc că nu am scris niciodată nimic si nici nu am meditat prea mult, de regulă adormind foarte repede seara cand am ales să le citesc. Tot ce am făcut a fost să le notez pe coli de hârtie și să citesc afirmația din respectiva zi, de mai multe ori, seara când mă pregăteam de somn. Evident că mă gândeam în timp ce citeam la cele ce afirmam.

Iată cele 10 afirmații și ceea ce trebuie să scrieti personal în prima zi:

“Începând din această zi 30.05.2019 (ca exemplu), încetez să mai cred că banii vizibili sunt sursa mea de bunăstare și de siguranță și încep să privesc lumea efectelor așa cum este ea: o reflectare a convingerilor mele. Până acum am crezut în puterea banilor, motiv pentru care am cedat puterea mea personală și autoritatea mea, conferite mie de Dumnezeu, unei convingeri obiectivate. Până acum am crezut în posibilitatea lipsurilor, provocând astfel o ruptură la nivelul conștiinței mele de Sursa reală a bunăstării mele. Până acum am crezut că sunt un simplu muritor ce trăiește în condiții materiale; datorită acestei credințe, i-am cedat omului din mine și mediului în care trăiesc puterea mea. Până acum am crezut în iluzia creată de conștiința colectivă a umanității, de gândurile eronate ale oamenilor, și mi-am limitat astfel ființa nelimitată. S-a terminat! Începând de azi renunț la așa-zisa mea umanitate și îmi reclam moștenirea divină. Cu alte cuvinte, de acum înainte mă voi considera o ființă divină. Începând de azi nu îl voi mai recunoaște decât pe Dumnezeu ca Substanță a mea, ca Sursă a bunăstării mele și ca Factor de Siguranță.”

1 – Dumnezeu este Abundență nesfârșită. Este substanța bogată și omniprezentă în întregul Univers. Aceasta Sursă absolută a prosperității infinite se manifestă la nivel individual prin mine – prin Realitatea mea.

2 – Îmi rafinez mintea și îmi înnobilez inima astfel încât să devin conștient(ă), să înțeleg și să realizez faptul că Prezența Divina EU SUNT este Sursa și Substanța tuturor lucrurilor bune din viața mea.

3 – Sunt conștient(ă) că Prezența din interiorul meu este totuna cu Abundența nesfârșită. Sunt conștient(ă) de activitatea constantă a acestei Conștiințe a Prosperității Infinite. De aceea, conștiința mea se umple cu Lumina Adevărului.

4 – Dat fiind că sunt conștient(ă) de faptul că Sinele meu Divin sau Conștiința mea Christică reprezintă Sursa bunăstării mele, atrag în mintea și în natura mea emoțională însăși substanța Spiritului. Această substanță este sursa mea de bunăstare. Cu alte cuvinte, conștientizarea Prezenței lui Dumnezeu în mine este chiar Sursa bunăstării mele.

5 – Banii nu reprezintă sursa reală a bunăstării mele. Nicio persoană, niciun loc și nicio condiție exterioară nu reprezintă această sursă. Adevarata sursă a bunăstării mele este conștientizarea, înțelegerea și cunoașterea activității prodigioase a Minții Divine din interiorul meu. Înțelegerea acestui Adevăr este absolută. De aceea și Sursa bunăstării mele este absolută.

6 – Sursa mea interioară se manifestă instantaneu și constant prin diferite forme și experiențe ce corespund nevoilor și dorințelor mele, și fiind una cu Principiul Sursei în acțiune, este imposibil să am nevoi sau dorințe rămase neîmplinite.

7 – Conștiința Divină cu care mă identific, își exprimă de-a pururi adevărata natură a Abundenței. Aceasta este responsabilitatea ei, nu a mea. Singura mea responsabilitate constă în a fi constient(ă) de acest Adevăr. De aceea am o încredere deplină în Sursa mea, mă detașez de dorințele mele și Îl las pe Dumnezeu să se manifeste liber ca abundență în viața și afacerile mele.

8 – Conștientizarea identității dintre Spiritul meu și Sursa nelimitată a bunăstării mele reprezintă o Putere Divină capabilă să restaure anii pe care i-am pierdut, să regenereze toate lucrurile și să mă călăuzească pe Cărarea Înaltă a prosperității și a abundenței. Această conștientizare, această înțelegere și această cunoaștere a Spiritului se manifestă prin toate formele și experiențele pe care doresc să le trăiesc.

9 – De vreme ce sunt conștient(ă) că Sinele meu Divin reprezintă împlinirea mea absolută, mă simt în totalitate împlinită. Acum sunt conștient(ă) de acest Adevăr. Am găsit astfel secretul vieții, așa că mă pot relaxa, știind că Activitatea Abundenței Divine operează de-a pururi în viața mea. Tot ce trebuie să fac eu este să fiu conștient(ă) de fluxul acestei Energii Creatoare, care emană încontinuu, ușor și fără efort din Conștiința mea Divină. Acum sunt conștientă. Acum sunt integrată în flux.

10 – Nu mă mai focalizez asupra “acestei lumi” și îmi concentrez toată atenția asupra Dumnezeului din mine, pe care Îl consider singura Cauză a prosperității mele. Declar acum că Prezența Interioară este singura care acționează în toate afacerile mele financiare, fiind substanța tuturor lucrurilor vizibile din viața mea. Îmi plasez întreaga credință în Principiul Abundenței care acționează prin mine.

P.S. Autorul mai spune: “conștiința are nevoie de 40 de zile pentru a realiza un adevăr.” Și nu uitați: fără nicio zi de pauză!

Să vă fie de folos!

Comments

comments

One Response »

  1. Un articol care mi-a ridicat parul pe maini! Multumesc autorule, mi-ai facut ziua mai buna!
    Ma atrage dezvoltarea personala si cat de necesara este! ma credeti sau nu, la mine totul a inceput de la un show de stand up, am mers acolo sa ma distrez, sa ma simt bine si tin minte si acum momentul, era Sergiu Floroaia care mi-a deschis ochii cu o gluma.. umor negru cum face el… dar m-am regasit in ce a spus. Acum il urmaresc peste tot, este cu inca 3 comediati la Comics Club. Daca esti din bucuresti chiar iti recomand sa mergi la un eveniment, uite si linkul de la siteul lor https://comicsclub.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *