High Jump – cel mai mare parc de trambuline marca Waterboyz

High Jump – cel mai mare parc de trambuline marca Waterboyz

Daca esti pasionat de miscare, iti place distractia si vrei sa iti faci cunostinte noi, atunci parcul de trambuline High Jump este locatia ideala pentru tine! High Jump este cel mai mare si mai nou parc de trambuline din Brasov, construit de la zero de catre echipa profesionala Waterboyz. Este deja cunoscuta seriozitatea si calitatea pe care o ofera echipa Waterboyz in materie de servicii si parcuri de joaca. De aceea, tot mai multa lume apeleaza la serviciile acestei firme pentru a construi locatii in care sa simti adrenalina si in care sa te distrezi, toate astea in conditii de maxima siguranta. Este o companie tanara si entuziasta din Constanta, reprezentata de oameni dinamici si pragmatici.

High Jump este cea mai noua locatie de distractie din Brasov – locul in care distractia este la ea acasa. Daca esti parinte si iti doresti ca cel mic sa isi consume energia facand miscare, atunci High Jump te asteapta sa ii treci pragul. Parcul de trambuline va pune la dispozitie o piscina de bureti, un traseu Ninja Warrior pentru copiii dornici de aventura, baschet pe trambuline, o zona pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani si un cafe & lounge – locul in care poti savura in liniste o cafea, in timp ce il supraveghezi de la distanta pe cel mic. High Jump este locul in care ai parte atat de relaxare activa, cat si de relaxare pasiva. Cu aproximativ 800 de metri patrati de trambuline de interior si alte facilitati, acest loc este o atractie pentru distractie si recreere!

Conceptul High Jump a fost gandit de catre echipa Waterboyz, astfel incat in acest loc sa se distreze toata lumea, indiferent de varsta. Daca vremea de afara nu iti permite sa faci miscare in aer liber, High Jump este locatia care iti ofera adapost si terenuri de joaca cu trambuline, astfel incat sa poti sa te recreezi in conditii de maxima siguranta si confort. Fie ca esti din Brasov, fie ca esti un turist si esti in trecere prin zona, High Jump este o locatie pe care nu trebuie sa o ratezi, mai ales daca esti amator de distractie buna! Activitatile de tip adventure sunt bune pentru oricine, pentru sanatatea fizica si mentala deopotriva.

Parintii care vor ca cei mici sa se dezvolte armonios, sa invete sa fie mai descurcareti sau sa se descurce pe viitor intr-o societate, sunt sfatuiti sa ii lase pe copii sa practice miscare fizica, de orice  fel, deoarece aceasta ajuta foarte mult in acest sens. Mai mult decat atat, practicand sport, vor lega prietenii mai usor, vor fi mai sociabili, vor invata ce inseamna munca de echipa si asa mai departe. Nu trebuie sa fii sportiv de performanta ca sa mergi la High Jump sa te distrezi, trebuie doar sa iti placa sa faci miscare si restul va veni de la sine. Parcul de trambuline High Jump este o noua optiune de divertisment in Brasov, pentru familii, grupuri de tineri, copii si adulti care doresc sa se distreze!

Comments

comments

One Response »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *