In dictionar, plita electrica este un incalzitor de laborator

In dictionar, plita electrica este un incalzitor de laborator

Se pare ca dictionarele au ramas in urma, deoarece am eu insumi o plita electrica in bucatarie si nu, nu ma consider laborant sau cercetator in chimie. Intr-adevar, in bucatarie ma desfasor intr-o asemenea maniera incat ai zice ca sunt Dexter in laboratorul lui Dexter, insa pasiunea pentru gatit mi-o exercit acasa, in bucataria mea mica si cocheta, unde plita mea electrica incorporabila pe care am comandat-o online ma ajuta sa prepar numai mancaruri delicioase pentru mine si familia mea.

Plitele electrice au iesit de ceva vreme din laborator si iata-le acum atat in magazinele fizice, cat si in magazinele online. In mediul online nimeni nu le poate deteriora, nici macar accidental, asa cum se mai intampla, din pacate, in magazinele fizice, stradale. In mediul online, preturile lor sunt mici.

Numai pe internet se gasesc plite electrice de laborator la pret de obor

Nu vreau nici sa spun ca aceste magnifice produse nu costa nimic, sau ca pot fi comandate la discretie de pe orice site. Sunt produse electrocasnice premium, care de la

model la model isi arata evolutia:

  • Plita electrica incorporabila la cel mai mic pret, tot cu arzatoare, ca la aragaz

Varianta aceasta exista de multi ani pe piata, si se gasesc astazi cu 1, 2 sau 4 ochiuri

  • Plita incorporabila electrica, cu inductie

Sticla neagra este fundamentul lor tehnologic, cum o numesc producatorii, „suprafata vitrata”; suprafata asta poate sa conduca toata caldura catre punctul in care se aseaza fundul vasului

  • Plita incorporabila electrica de nivel superior

Aceasta este la mine in bucatarie; nu stiu sigur pe ce am dat banii, dar avand in vedere ca am achizitionat-o de pe un magazin online pe care il apreciez si care are preturi mici, nici nu prea imi pasa; inca mai stau cu manualul dupa mine, sa ii invat toate functiile, dar ce am descoperit pana acum m-a convins ca am facut o investitie buna

Plita incorporabila electrica luata de pe Badabum.ro este cea mai buna achizitie

Unele plite electrice au si posibilitatea de a fi incastrate in corpul unui mobilier de bucatarie; este produsa de Bosh, Gorenje, Hotpoint si altii, adica de producatorii care in general produc si aragazuri. Eu am inlocuit aragazul cu o plita cu inductie, care sa mute caldura exact unde am eu nevoie de ea, si care are si o setare sa mentina constanta temperatura alimentelor dinauntrul vasului. Programul de fierbere se termina la fix, in plus nu exista pericolul ca ceea ce fierbe sa „dea in foc”.

Cu aceasta plita de la Badabum.ro, nici daca vreau nu pot sa ma frig daca ii ating suprafata. Sunt foarte multumit de ea, si la mine este incorporabila, ca sa imi ofere loc sa fac ce vreau in bucatarie: adica sa ma intind cum isi intinde acuarelele un artist cu mustata si joben.

Apropo: sunt cu mult peste 100 de plite electrice ieftine in selectiile magazinului online Badabum.ro. Recomand magazinul tuturor celor care gatesc!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *