Tricourile Calvin Klein, un must have în orice garderobă

Tricourile Calvin Klein, un must have în orice garderobă

Deși poate părea o piesă vestimentară banală, vânzările acestui articol de îmbrăcăminte l-au adus în topul preferințelor și au făcut din el un must-have al garderobei fiecărui bărbat sau femeie. Bineînțeles, pentru a ajunge acolo este necesar ca materialele folosite pentru confecționarea lor să fie de foarte bună calitate, iar pentru asta putem cu siguranță să ne bazăm pe faimoasele tricouri Calvin Klein .

Despre Calvin Klein se poate spune că a fost numit cel mai bun designer american în 1993, iar afacerea lui se află în topul celor mai cunoscute și profitabile business-uri.  La 36 ani deja câștigase pentru 3 ani consecutivi Premiul Coty.  A fost numit * stăpânul minimalismului*, creațiile lui fiind caracterizate prin unicitate, iar pentru colecțiile sale a preferat simplitatea și culorile neutre( acestea fiind preferatele mamei lui). După o vreme, creațiile sale s-au diversificat: costume, haine pentru femei și bărbați, curele, accesorii, parfumuri, lenjerii de pat, pantofi sau ochelari de soare.

Gama largă de culori și modele, diversele imprimeuri au transformat tricoul în cel mai utilizat element dintr-o ținută , potrivindu-se diverselor ocazii întâlnite de-a lungul întregii zile. Deși au o croială clasică, tricourile se pot prezenta în diferite variante, unele dintre ele fiind prezentate mai jos.

Unul dintre modelele de tricouri ce nu trebuie să lipsească din garderoba nici unui bărbat este tricoul polo, care se pot asorta foarte ușor cu celelalte piese vestimentare sau cu încălțămintea.

Un alt model interesant este tricoul în dungi( orizontale sau verticale, după preferințe).

De asemenea, potrivite pentru bărbații ce frecventează sălile de sport sunt tricourile mulate, care le scot în evidență corpul bine lucrat, dar trebuie menționat că nu sunt potrivite celor slabi sau celor care se luptă cu kilogramele în plus.

Tricourile cu decolteu în V lungesc gâtul și definesc brațele, ele putând fi purtate și pe sub pulovere sau jersee.

Tricourile mai largi, lejere maschează anumite probleme cu greutatea ale celui ce le  poartă, iar cele mulate subliniază silueta.

Există anumiți bărbați care nu se pot mulțumi cu un model obișnuit si clasic, ci își doresc să iese în evidență datorită acestui obiect vestimentar, și atunci aceștia ajung să își cumpere tricouri cu mesaje inscripționate. Acestea pot fi personalizate după bunul plac al cumpărătorului sau poți opta pentru tricouri ce au imprimate poze, portrete sau orice altceva le trece prin cap.

În afară de variantele diverse ale croielii, culorii sau imprimeurilor, tricourile se mai deosebesc prin cusăturile în contrast dintre mâneci și umeri, lungimea diferită a mânecilor sau mânecile întoarse.

Unul dintre cele mai  bune materiale din care se pot confecționa tricourile este bumbacul, care este mult mai rezistent când este ud și poate absorbi de până la 20 ori greutatea lui.

Indiferent de stilul vestimentar sau de conformația trupului, mereu vei reuși să găsești în tricouri un aliat de nădejde pentru a ajunge la stilul vestimentar dorit, care să fie în același timp și sofisticat, dar și să corespundă tendinței modei din acea perioadă.

Confortul înalt și realizarea materialelor din bumbac de calitate fac din tricourile Calvin Klein unele dintre elementele cele mai clasice ale garderobei fiecărui bărbat.

Comments

comments

One Response »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *